Turistička agencija | letovanja | zimovanja

enjoy-travel

SITONIJA

NEOS MARMARAS - najveće turističko mesto na zapadnoj obali Sitonije i jedno od najpoznatijih letovališta na Halkidikiu. Nalazi sena oko 115 km od Soluna. Izgradjen je na tri brežuljka pokrivena maslinjacima i borovom šumom koja ovom mestu obezbedjuje prirodan hlad i karakterističan miris.

PU njemu će svoje mesto naći kako porodični ljudi, parovi koji žele da uživaju gledajući romantični zalazak sunca sa plaže kraj svoje vile, tako i mladi željni provoda, jer je Neos Marmaras letovalište koje pored dve nezaboravne plaže u samom mestu i brojnih manjih plaža u okolini, ima i bezbroj kafića, restorana i barova koji garantuju nezaboravan noćni provod.

Toroni je mali turistički centar na jugu zapadne obale Sitonije, na 21 kilometar posle Neos Marmarasa i 3 kilometra ispred mesta Porto Kufo (Porto Koufo). Ovo područje je popularno zbog neverovatno lepih pejsaža i plaža. Plaža ovog letovališta, široka i do 30 metara i duga preko 2,5 kilometara, jedna je od najdužih plaža Halkidikia, sa zlatnim peskom i Plavom zastavicom za kvalitet i čistoću. Od Soluna Toroni je udaljen 139 km, odnosno 79 km od Neos Marmarasa.