Turistička agencija | letovanja | zimovanja

NAZAD

 

LEFKADA/Perigiali - Vila PANOS

Vila "PANOS" Perigiali /Nidri/  nalazi se u mestu Perigiali. Na samo 150 metara od plaže, do vile se stiže uzbrdicom od oko 50 metara. U blizini su prodavnica i pekara, za putnike sa sopstvenim prevozom obezbeđen je parking u dvorištu. Centar Nidria udaljen je 3 km. Vila je na prelepom mestu sa fantastičnim pogledom na more i okolna ostrva. Poseduje bazen sa dečijim delom i veliku terasu sa ležaljkama i pogledom na more. Vila Panos poseduje i roštilj za goste.

DVOKREVETNI STUDIO:  Svi studiji su prostrani i u svom sastavu imaju dva standard singl ležaja ili jedan francuski ležaj, dobro opremljene kuhinje i nova kupatila. Kuhinje su u potpunosti opremljene posuđem za dve osobe. Najveća prednost su prelepe terase od kojih neke imaju pogled na more. Studiji poseduju noćni stočić i orman, nemaju TV. 

ČETVOROKREVETNI DUPLEX APARTMAN: Četvorokrevetni duplex apartman se sastoji  od velike kuhinje i trpezarije iz koje se ulazi u dve  spavaće sobe, svaka sa terasom i progledom na more, kupatila (tuš/WC). Kuhinja je u potpunosti opremljena posuđem za četiri osobe. Prostran duplex apartman za porodice, dva para ili društvo. Duplexi nemaju TV.